088 0640 456
info@olietekoop.nl

Mededeling


Beste klant,

Helaas moeten we u met spijt mededelen dat onze webshop momenteel geen nieuwe bestellingen kan accepteren vanwege een onverwacht privé-ongeval.

Hoewel deze situatie buiten onze controle ligt, willen we u verzekeren dat we er alles aan doen om de impact op onze gewaardeerde klanten zo veel mogelijk te beperken. Voor diegenen die al een bestelling hebben geplaatst, willen we u informeren dat uw bestelling nog steeds wordt verwerkt en verzonden. Echter, vanwege de huidige omstandigheden, kan het zijn dat er enige vertraging optreedt in de afhandeling en levering van uw bestelling. We vragen om uw begrip en geduld in deze moeilijke tijd.

We zijn dankbaar voor uw steun en waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Zodra we in staat zijn om onze normale bedrijfsvoering te hervatten, zullen we u onmiddellijk op de hoogte stellen. We kijken ernaar uit om u in de nabije toekomst weer van dienst te zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat deze situatie heeft veroorzaakt.

Als u vragen heeft over uw bestaande bestelling of andere zorgen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via info@olietekoop.nl of 088 0640 456. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

We danken u voor uw begrip en wensen u het allerbeste toe.

Met vriendelijke groet,

Olietekoop.nlHeeft u vragen?
Ik help u graag!Bel dan direct 088 0640 456 of mail ons op info@olietekoop.nl